Salsa Beach Social - Elke 2e zondag v.d. maand - The Beach Aalsmeer

Al meer dan 10 jaar komt menig salsaliefhebber iedere tweede zondag van de maand naar The Beach voor een leuke dansavond met lekker salsa, bachata, merengue en kizomba. Deze dansavond is altijd al een social happening geweest: voor elkaar en met elkaar de avond een succes maken!

De goedlachse huis DJ Red Dellicious neemt graag verzoekjes mee in haar playlist. Dansen op een eigen gekozen nummer geeft een hoop energie en dat is altijd te merken op de dansvloer! Naast alle verzoekjes is de muziek gebaseerd op een mix van 70% salsa en 30% kizomba, bachata en merenque. Vanaf 19.00 uur wordt de eerste dans ingezet en is er meestal een energie en verfrissende workshop salsa, bachata, kizomba of rueda de casino. De ene keer voor beginners, een andere keer voor gevorderden.

Salsa Beach Social Aalsmeer

De entree is gratis, maar vrijwillige donaties zijn welkom. Bij de entree tref je een grote afgesloten bus waar je dit bedrag in doet. Deze manier van entree heffen is kenmerkend voor de sfeer op deze fantastische locatie. Voor elkaar en met elkaar. En daarvoor heb je heerlijke muziek, leuke mensen en een gratis parkeerplaats direct voor de deur.

The Beach beschikt over veel ruimtes die zeer flexibel kunnen worden ingericht en aanpast aan ieder evenement of feest. Dit biedt dus de perfecte mogelijkheid voor een lekker avondje dansen. Iedere 2e zondag van de maand wordt er een salsa feest gehouden. Door het hoge plafond, de warme verlichting en de ruime dansvloer is The Beach een toplocatie voor een heerlijk avondje Salsa. Aansluitend aan de zaal bevind zich de gerenoveerde bar, waar je altijd terecht kunt voor een verkoelend drankje of een vers gemaakte Mojito.

Nog nooit eerder geweest! Nieuwsgierig geworden? Kom dan snel eens kijken!

Like us @ facebook www.facebook.com/salsabeachsocial/
Check voor meer info over de feesten, lessen en party pics: www.SalsAnna.nl
Surf voor meer info naar www.beach.nl of volg ons op www.facebook.com/beachaalsmeer

The Beach
Oosteinderweg 247-a
1432 AT Aalsmeer
[Op 7 min. rijden van Schiphol Airport]

Tel: 0297 - 347 444
E-mail: info@beach.nl
Internet: www.beach.nl


Deel deze pagina met je vrienden:

 

Salsa Beach Social Aalsmeer