Video commercials online op homepage en/of de agendapage

Trek nog meer aandacht met bewegend beeldmateriaal (video) vanaf €50,-!

Video commercials zijn een hele mooie manier om je doelgroep te bereiken en te informeren. In enkele seconden kan je de promotionele boodschap over je dienst(en) en/of event(s) op een goede en leuke manier onder de aandacht brengen. Het is een pakkende manier van promotie maken en wordt, door het gemak waarmee een dergelijke video tegenwoordig gemaakt kan worden, steeds vaker toegepast.

Ook Salsa.nl gaat mee met deze ontwikkelingen. Video commercials kunnen vanaf nu ook op de homepage van Salsa.nl en op de online agendapage geplaatst worden. Een bijzondere manier om nog meer op te vallen bij de duizenden wekelijkse en maandelijkse latint liefhebbers die onze website bezoeken op zoek naar het laatste nieuws en interessante informatie.

Interesse en/of vragen, neem vrijblijvend telefonisch contact met ons op via nummer 06-55894468 of mail naar redactie@salsa.nl


Tarieven plaatsing video commercials

Video commercial op homepage €75,- ex. btw (per 2 weken)
Video commercial op homepage €100,- ex. btw (per maand)
Video commercial op agendapage €50,- ex. btw (per 2 weken)
Video commercial op agendapage €75,- ex. btw (per maand)
Video commercial op home- & agendapage €100,- ex. btw (per 2 weken)
Video commercial op home- & agendapage €150,- ex. btw (per maand)
Meerdere plaatsingen in overleg Mob. 06-55894468

Tarieven zijn op basis van één enkele plaatsing. Tarieven voor het plaatsen van meerdere commercials is in overleg. Alle vermelde prijzen zijn netto prijzen exclusief 21% btw. Informeer gerust naar de verschillende mogelijkheden en voorwaarden!